Vi på EMC Services vill önska dig en riktigt God Jul och en önskan om ett gott kunskapsår 2018! Vi hoppas att vi får se dig på våra kurser under det kommande året. Som alltid bjuder vi på ett gediget kurspaket inom vårt favoritämne EMC. Nytt för i år är att fordonskursen ”EMC for Vehicle System” har utökats med en dag och löper nu på tre dagar. Materialet innehåller mer om elkvalitet och dessutom går man igenom provplanering och provningsmetodik.

Vi har även utvecklat vår kravkurs ”European EMC requirements”. Kursen och materialet anpassas efter krav och standarder som gäller för era produkter, vilket gör att vi numera håller kursen företagsinternt.

En annan nyhet är att alla våra kurskompendier kommer att tryckas i färg vilket innebär förbättrad kvalitet och tydlighet på kursbilderna.

Vi vill förstås ge våra kunder en julklapp och därför erbjuder vi dig som ”early bird” hela 10 % rabatt på kurspriset. Detta gäller om du anmäler dig fem veckor före kursstart på någon av våra kurser under året. Rabatten gäller på våra öppna kurser. Här hittar du alla kursdatum.
Flera av våra kurser anordnas med fördel som en företagsintern kurs. Läs mer här.

Om du är osäker på vilken kurs som passar dig eller har frågor om till exempel kursinnehåll, kursledare och förkunskaper eller om du saknar någon EMC-kurs i vårt program, är du varmt välkommen att kontakta oss på info@emcservices.se eller per telefon på 031-337 59 00.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på EMC Services