Medarbetare på EMC Services

ARBETA TILLSAMMANS MED OSS

Vi på EMC Services har förmånen att arbeta med den senaste tekniken inom väldigt många olika branscher. Våra kunder är oftast utvecklingsföretag där vi är med i utvecklingsprocessen av många olika typer av produkter. 

Vi arbetar med provning, rådgivning och utbildning inom EMC och miljötålighet.

EMC Services är ett helägt dotterbolag till Saab.

LEDIGA TJÄNSTER


 

Provningsingenjör – miljöprovning

Vi söker en miljöprovningsingenjör med intresse för teknik med fördel inom el/mekanik till vår miljötålighetsavdelning. 

Du är social och praktiskt då mycket arbete sker tillsammans med våra kunder och hantering av provobjekt och testutrustning. Meriterande om du har erfarenhet om provning inom vibration/klimat.  

Goda kunskaper inom engelska och svenska är ett krav, rapporter skrivs oftast på engelska men kan förekomma på svenska. 

Provningsingenjör hos EMC Services är väldigt spännande arbete då vi hjälper kunder från ett tidigt prototypstadie till verifiering av slutprodukt.  Arbetet är väldigt varierat från att ha dialog med kunder, prova och skriva rapporter. Du ansvarar för dina “egna” projekt med stöd från kollegor och likväl hjälper dina kollegor i deras projekt. Projekten kan variera från några timmar till flera veckor. 

Du kommer att få börja i våra nya lokaler i Mölndal med ett nytt fräscht labb där alla förutsättningar finns för att skapa en modern och ändamålsenlig verksamhet. 

Du måste vara svensk medborgare. 

Intresseanmälan och CV skickas till:

Mats Hansson
mats.hansson@emcservices.se

EMC-ingenjör

Vi söker en EMC-ingenjör som har erfarenhet av elektronikutveckling och har kunskap inom EMC-området. Du trivs med att jobba med nya människor och med många olika typer av produkter. Du är en social och pedagogisk person med en stark vilja att lära, både dig själv och andra. Du formulerar dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

I ditt arbete så hjälper du våra kunder genom hela deras utvecklingsprocess, från förstudie till produktion. Arbetet är varierande och kan bestå av bl.a. rådgivningsuppdrag, simulering, utbildning, krav- och layoutgranskningar m.m. Kunskap inom radio är ett plus. Som EMC-ingenjör arbetar du i både korta och längre uppdrag.

Vi arbetar både ute hos våra kunder och på EMC Services kontor i Mölndal.

Intresseanmälan och CV skickas till:

Anders Skyttebol
anders.skyttebol@emcservices.se