Nyligen firade vi att vår marknadsansvarige, Tony Soukka, har arbetat tjugo år på företaget. Självklart väcker det en viss nyfikenhet.

Hur känns det att ha jobbat 20 år på EMC Services?
Det känns faktiskt lite läskigt. Jag har arbetat på EMC Services halva mitt liv nu. Samtidigt har det varit roliga år och kan väl säga att det inte känns som 20 år.

Uppenbarligen verkar du trivas här. Vad är det som gjort att du stannat kvar?
Jag har trivts väldigt bra här. Jag har under tiden fått utvecklats och fått ändrade arbetsuppgifter och fått utbilda mig. Så det känns inte som jag haft samma jobb hela tiden utan kanske mer som 3 olika tjänster genom åren.

Du är den som jobbat längst hos oss. Hur tycker du att företaget utvecklats under den här tiden? Eller är det samma nu som då?
När jag började var företaget ett litet familjeföretag. Det var givetvis väldigt kul men samtidigt har företaget utvecklats under tiden jag har varit här. Vi arbetar med samma grundtanke, att vi är specialister på EMC men vi har utvecklats till att kunna utföra de mest komplexa uppdrag. Numera har vi även vår ägare Saab i bakgrunden som kan stödja oss när det behövs kompetenser i ett projekt som vi själva saknar.