Första april är inte bara en dag för aprilskämt. Det är också en stor dag för EMC Services. Då fick vi nämligen hela fyra nya medarbetare på företaget. Att så många börjat samtidigt har inte hänt förut och även om det inte är ett aprilskämt så är det ändå väldigt roligt.

Från vänster i bild ser vi Anders Johansson som kommer ifrån SKF Motion Technologies och skall jobba som provningstekniker.

– Det skall bli spännande. Jag har ju varit här väldigt mycket som kund och blivit mycket intresserad av EMC. Det är också ett trevligt gäng här och därför kändes det lockande att komma hit.

Näst längst till vänster har vi Anders Skyttebol.

– Jag skall jobba med affärsutveckling. En sak är att starta upp miljöprovning på EMC Services, vilket är min bakgrund (Anders är bl.a. doktor inom hållfasthet). Jag vill också ta ett större grepp inom verifiering för våra kunder. Det handlar om hur vi ser på test, analys, inspektion och demonstration. EMC Services har ju numera en bra kompetens inom simulering så det finns en grund för ett vidgat erbjudande, säger Anders.

Herrarna till höger är Teemu Palmér och Lars Carlén. De skall jobba med rådgivning och kommer närmast från Saab.

– Det skall bli spännande, säger Teemu. Bland annat så skall det bli intressant att jobba med lite nya saker och teknikområden.

– Det känns väldigt bra, säger Lars. Det kommer att bli utvecklande.

EMC Services hälsar våra nytillkomna varmt välkomna och vi konstaterar att vi nu börjar bli ett närmast komplett EMC-företag.