Det är en märklig känsla att komma till jobbet på morgonen och det är alldeles tyst. Även om det är tidigt så brukar det ju ändå vara folk här och ofta har även dagens första kund kommit. Det brukar vara aktivitet redan. Och ljud. Men just idag var det inte så.

Just det, det är Elektronikmässa idag också. Några är ju där och pratar med folk. Även om det känns som de flesta på mässan är utställare och väldigt få är besökare, så är det ändå ett bra tillfälle att träffa folk, diskutera eventuella utbildningsbehov och andra spörsmål med allehanda människor. Några såg vår lilla lapp om att vi anställer just nu. Det kanske kan bli nåt!? Vi hittade en ny medarbetare på mässan förra gången. Det är just sådant mässor handlar om – att prata, att mötas och att synas. För EMC Services skall det bli mer av detta framöver. Vi skall synas och höras mycket mer. Mer ljud. Vi växer och vi är inte längre det där lilla företaget. Vi är på väg att bli större och stora företag hörs.

När alla stora och små företag är på mässan så blir det tystare hemmavid. Men 20 minuter senare har den första kunden kommit och det börjar bli lite mer som vanligt igen. Det var nog bara så att jag var tidig på jobbet. Det är en märklig känsla.

Mats Hansson // VD