EMC Services är ett företag som växer. I nästa månadsskifte börjar Gilbert Kristensson hos oss och han blir vår tionde medarbetare. Det är fantastiskt kul! Inte bara det att Gilbert börjar arbeta hos oss utan också att vi nu, som ett lite större företag, kommer att klara av att göra mer saker. Vi kan ta oss an både större och nya typer av uppdrag samt att vi även kan arbeta inom bredare spektra av teknikområden. Vi blir helt enkelt mer kompetenta ju fler vi blir.

Samtidigt så medför det andra saker som man kanske inte tänker på i första taget. Vi har redan byggt om våra kontorslokaler för att fler skall få plats. Det blev en välbehövlig uppfräschning. Även labbet behöver förbättras och kvalitetssäkras för att höja förmåga och kapacitet. Under sommaren har vi påbörjat det arbetet genom att möblera om och sätta in nya skåp för att skapa en bättre struktur bland instrument och verktyg. Det kanske låter som en obetydlig sak men den är jätteviktig. Nu när vi börjar bli så många, måste vi alla bli bättre på att hålla ordning och reda i labbet. För vår egen skull förstås men givetvis främst för våra kunder. När ni kommer till oss så skall det inte bara SE bra ut – det skall också VARA bra.

En annan sak som jag vill passa på att nämna; Fredagen 25 augusti har vi ett lunchmingel här hos oss och vi hoppas att du tar tillfället i akt och kommer hit. Det blir några korta föredrag, social samvaro och givetvis bjuder vi på en god lunchbuffé. Om du inte har besökt oss på länge så får du också chansen att se hur vi fräschat upp våra lokaler. Missa inte det!

Om du inte redan har gjort det så gå gärna in och anmäl dig på emctechlunch@emcservices.se  så att vi kan få en uppskattning på hur många som kommer.

Välkomna!