EMC Services har även förstärkt på marknadssidan. Olle Christensson har börjat hos oss.

Berätta lite om din bakgrund.
Västkust-bo i själ och hjärta. Bor i Billdal med mina 2 killar, Mauritz 17,5 och Fredrik 16.Civilekonom och lite till (Ek mag). Jag har huvudsakligen jobbat i Life Science-branschen inom läkemedel och medicinteknik inom olika marknads- och säljroller och med en nära koppling till forskning- och utveckling. Även jobbat mycket inom hotell- och restaurang under studietid.

Vad ser du att du kan tillföra i EMC- och miljöbranschen?
Min bakgrund inom servicenäringen samt att jag sysslat med komplex marknadsföring och försäljning i större delen av mitt liv gör att jag tror jag har en bra förståelse för vad kunden vill ha och förväntar sig.

Jag hoppas även kunna vara med och skapa en känsla och förståelse för att vi ALLA är säljare i våra olika roller för EMC Services kompetens, service, flexibilitet och leveranssäkerhet. Att leverera dlx – det lilla extra! Det lilla extra som gör att kunderna tycker det är tryggt, skönt och t o m roligt att anlita EMC Services när de behöver hjälp. Då kommer det gå ännu bättre för EMC Services – och för våra kunder!

Vad tror du om EMC Services framtid ur ett marknadsperspektiv?
ALLT håller på att elektrifieras! Saker som vi har för skojs skull och för att vi kan, men även saker som vi verkligen behöver i vår vardag. Dessutom pågår just nu en av de största industriella revolutionerna i modern tid – omställningen från förbränningsmotorn till el-motor. Allt detta sammantaget gör att efterfrågan på vår kompetens och våra tjänster borde öka rejält. Och det gäller samtidigt att vi hänger med och kan leverera det marknaden efterfrågar.

Vi hälsar Olle välkommen till EMC Services.