LEDIGA JOBB

Vi på EMC SERVICES har förmånen att arbeta med den senaste tekniken inom väldigt många olika branscher. Våra kunder är oftast utvecklingsföretag där vi är med i utvecklingsprocessen av många olika typer av produkter. 

Vår verksamhet är baserad på tre olika områden:

  • Rådgivning. Vi hjälper våra kunder att se till så att deras produkter uppfyller ställda lag- och kundkrav. Vi är med från de första konstruktionsidéerna till färdig produkt.
  • Provning Vi testar våra kunders produkter för att säkerställa att de uppfyller lag- och kundkrav. I vårt EMC-laboratorium i Mölndal kan vi testa produkter inom de flesta branscher.
  • Utbildning. Vi har ett flertal olika EMC-kurser som vi anpassar efter våra kunders behov och verklighet.

EMC Services är ett bolag som är helägt av Saab.

Just nu söker vi personal till följande tjänster


 

EMC-ingenjör

Vi söker en EMC-ingenjör som har erfarenhet av elektronikutveckling och har kunskap inom EMC-området. Du trivs med att jobba med nya människor och med många olika typer av produkter. Du är en social och pedagogisk person med en stark vilja att lära, både dig själv och andra. Du formulerar dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

I ditt arbete så hjälper du våra kunder genom hela deras utvecklingsprocess, från förstudie till produktion. Arbetet är varierande och kan bestå av bl.a. rådgivningsuppdrag, simulering, utbildning, krav- och layoutgranskningar m.m. Kunskap inom radio är ett plus. Som EMC-ingenjör arbetar du i både korta och längre uppdrag.

Vi arbetar både ute hos våra kunder och på EMC Services kontor i Mölndal.

Provningstekniker – EMC

Vi söker en provningstekniker till vårt EMC-labb. Du är en ordningsam, strukturerad och pedagogisk person. Vidare är du social och nyfiken på ny teknik med en stark vilja att lära. Du formulerar dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av elektronik, är teknikintresserad och vill fördjupa dig inom EMC-området. Kunskap inom radio är ett plus.

I ditt arbete genomför du EMC-provningar på många typer av produkter. Provning sker ofta tillsammans med våra kunder.

Vår provningsverksamhet utförs i vårt EMC-labb i Mölndal.

 

 

Intresseanmälan och CV skickas till:

Tony Soukka
tony.soukka@emcservices.se

eller ring 0734-180 981