Vill du arbeta med EMC?

Vi söker dig som gillar att jobba i detta lilla företaget med de utmaningar och möjligheter som det ger. Att vara delaktig i hela företagets verksamhet är naturligt. Du tycker det är stimulerande att jobba med många olika typer av produkter, där förutsättningarna oftast varierar.

Som person är Du social och anpassar dig snabbt till kundens förutsättningar. Du är inte rädd att agera snabbt och kan pedagogisk att förklara för kunden vilka åtgärder som de behöver göra. Självklart har Du både vilja och förmåga att förkovra dig inom EMC.

Du talar svenska och kan uttrycka dig på engelska.

 

Om oss

 

Vi på EMC Services är specialister inom EMC (Electromagnetic Compitability). Vi jobbar främst mot den civila marknaden men även mot militärindustrin. Fordonsindustrin en viktig marknad men vi har också uppdrag inom flera andra nischer. Det gör arbetet hos oss väldigt varierande och ställer höga krav på att vi har bred kompetens som vi kan omsätta i praktiken.

 

Vår verksamhet är baserad på tre olika huvudområden:

 

  • Provning som vanligtvis utförs i vårt EMC-labb.
  • Vi har ett flertal olika kurser som vi ständigt förbättrar i takt med att tekniken utvecklas. Samtidigt anpassar vi kurserna för våra kunders behov och verklighet.
  • Rådgivning och Problemlösning. Vi hjälper våra kunder när deras produkter inte uppfyller ställda krav och ofta är vi med redan från de första konstruktionsidéerna. Dyker det upp problem med utrustning som redan är i drift så är vi ute på plats och gör mätningar och framför allt utarbetar planer för hur kunderna skall komma tillrätta med problemen.

 

Vi arbetar både hos kunden och på vårt kontor i Mölndal.

 

EMC Services är ett bolag som är helägt av Saab. Våra lokaler hittar Du i Mölndal.

 

Intresseanmälan och CV skickas till:

Tony Soukka
tony.soukka@emcservices.se